ON CLOUD, la marca suïssa de sabates de moda al nord i centre d’Europa,  arriba a Explora Esports per oferir-nos tota la seva tecnologia CloudTec; el primer sistema que ofereix una amortiguació únicament durant la fase d’aterrissatge.

La marca té tant models de muntanya com model d’assfalt o de carrer. La nostra cloudventure és la sabata de muntanya amb menys de 300 grams i 6mm de “drop”. La seva sola Superespuma Helio està composta per una goma extremadament flexible i sòlida per amortiguar les forçes verticals i horitzontals, i proporcionar una propulció potent i natural. Gràcies a la seva Missiongrip™ obtenim una adherència a tot tipus de terrenys.

A més, disposem de les cloud waterproof d’asfalt completament impermeables de 250gr amb una estabilitat neutra.

 

Vine a descobrir la nova marca Suïssa de moda a Explora Esports!